duminică, 15 noiembrie 2009

Nominalizare Gala Voluntarilor 2009 - Cel mai bun coordonator de voluntari al anului - Dragos-Andrei Preutescu


Dragos este un voluntar bine cunoscut in judeţul Iaşi , care a dobândit in decursul anului care a trecut o mai mare experienţă in lucrul cu voluntarii.Este un băiat simpatic, cu o energie peste măsură.Este un bun manager, un lider şi un prieten de nădejde ,tocmai de aceea l-am propus si în acest an la această categoria de coordonator al anului din cadrul Galei Voluntarilor.
Dragoş a coordonat in 2009 foarte multe activităţi cu tinerii voluntari.Unele foarte mari si de amploare cum ar fi “Banca de alimente” , “Prim ajutor pelerinilor de la Sf.Parascheva” , Campanii de informare despre TB, Săptămâna Naţională a Voluntaritului, acordarea de tichete assist bolnavilor de TB si multe alte activităţi.
Rezultatele pot fi măsurate prin implicarea voluntarilor constant in activităţi, beneficiarii si partenerii care au colaborat cu Filiala Iaşi de Cruce Roşie in decursul anului 2009.
Anul acesta numarul voluntarilor implicaţi a fost mult mai mare.Peste 250.Şi nu este o cifră spusă aleatoriu.Proiectele, filmările, articolele din ziare au dovedit acest lucru.
Voluntarii îl apreciză şi îl consideră pe Dragoş un model in toată activitatea lor, dar şi in viaţa de zi cu zi.Mulţi părinţi ai voluntarilor îl felicită şi îl apreciaza pentru munca depusă.
Este un profesionit in coordonadrea şi gestionarea tuturor problemelor intr-o activitate, pentru că este un bun strateg si acest lucru contează foarte mult in ziua de astăzi.

Niciun comentariu: