sâmbătă, 26 septembrie 2009

Banca de alimente in desfasurare! - Ajuta ca voluntar

Dupa cum ati vazut si la TVR in aceasta seara a inceput oficial proiectul “Banca de Alimente” destinat oamenilor vulnerabili din Romania.

Alte informatii suplimentare despre acest proiect le puteti gasi pe www.crucearosie.ro , http://crucearosieiasi.blogspot.com , www.b-red.ro .

Ajuta ca voluntar

Incepand din aceasta seara va astept sa va inscrieti in programul de voluntariat pe care il vom desfasura in magazinele partenere acestui proiect si nu numai atat , ma refer aici si la depozitare , sortare , distribuirea catre persoanele nevoiase.

Am rugamintea ca fiecare dintre voi sa imi trimita e-mail cu ziua si ora cand poate sta la unul din cele doua magazine Carrefour ERA sau FELICIA.Din noiembrie vor fi si REAL cu METRO.

Orarul este astfel:

* LUNI-DUMINICA in 2 ture pentru inceput *

* Prima tura de la 10.00-15.00 , a doua tura de la 15-20.

PS: se pot sta fie mai multe , fie mai putine ore decat cele mentionate mai sus (asta in functie de orarul si problemele personale – nu trebuie sa fiti restrictionati pentru acest proiect , totul este o activitate de voluntariat in timpul vostru liber).

Fiecare voluntar va fi instruit , iar atunci cand va merge in magazine va purta unul dintre echipamentele de Cruce Rosie luat pe baza de semnatura de la sediul nostru aflat in Bd.Stefan cel Mare , nr.10 , bl.B1 parter (in spatele Cubului Verde) inainte de a pleca spre magazine .

Pentru alte informatii sau nelamuriri va rog sa ma contactati la numerele de telefon 0741540172 sau 0762867184 la orice ora si in orice zi.

!!!!! Urmatorea sedinta cu voluntarii este in data de 3 octombrie 2009 ora 14.00 la sediu.


Preutescu Dragos-Andrei

Lider de Tineret

Purtator de Cuvant

Crucea Rosie - Filiala Iasi

Niciun comentariu: