joi, 13 noiembrie 2008

Cosmote a donat Crucii Rosii Romane 520 de pachete de telefonie mobila

Telefoanele mobile si cartelele SIM vor ajuta voluntarii Crucii Rosii sa comunice mai eficient in situatii de urgenta.
Cosmote Romania a donat Crucii Rosii Romane 520 de pachete de telefonie mobila (telefoane si cartele SIM). Acestea sunt menite sa ajute voluntarii Crucii Rosii sa comunice mai eficient atunci cand intervin in situatii de urgenta precum dezastrele naturale. Telefoanele vor ajunge la liderii voluntarilor si la coordonatorii locali ai Crucii Rosii Romane, persoane implicate in interventii de urgenta din toate cele 42 de judete ale tarii.Nu este prima data cand Cosmote sprijina Crucea Rosie. In trecut, compania a oferit Crucii Rosii, gratuit, mai multe numere de telefon la care se puteau face donatii. In plus, angajatii Cosmote au venit si ei in sprijinul programelor asociatiei, prin donatii de imbracaminte, jucarii si carti.

Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE Romania a vorbit despre importanta comunicarii eficiente in situatii de urgenta: “Voluntarii Crucii Rosii sunt intotdeauna acolo unde este nevoie de ajutorul lor, in toate situatiile de urgenta sau in caz de dezastre. De multe ori, ei intervin in zone greu accesibile din tara, in locuri in care comunicarea este cruciala pentru a salva vieti. Tocmai de aceea, COSMOTE doneaza Crucii Rosii echipamente de telefonie mobila care sa asigure o legatura permanenta si neintrerupta in timpul operatiunilor de salvare. Astfel, dorim sa fim alaturi de cei aflati in dificultate.

Mihaela Geoana, Presedintele Crucii Rosii Romane, despre donatia Cosmote:“Voluntarii Crucii Rosii joaca un rol esential in procesul de asistenta a victimelor dezastrelor. Cu ajutorul acestor oameni inimosi, Crucea Rosie poate interveni in cazuri de dezastre naturale, poate oferi bunuri de prim ajutor si de prima necesitate celor care sufera. De asemenea, tot prin intermediul voluntarilor, Crucea Rosie poate realiza o evaluare a nevoilor populatiei afectate. Donatia COSMOTE ii va ajuta pe voluntarii nostri sa se mobilizeze mai rapid, pentru a interveni in zonele in care este nevoie.”
Sursa:www.ziaruldeiasi.ro

Niciun comentariu: