sâmbătă, 21 martie 2009

Campanie de informare TB













Crucea Rosie Filiala Iasi a inceput de joi o campanie de informare si educare impotriva tuberculozei.Voluntarii de la Crucea Rosie au mers la liceul "G.Ibraileanu" unde au vorbit despre metodele de aparitie a tuberculozei , formele si simptomele acesteia.

miercuri, 4 martie 2009

Am bucurat batranii

Astazi, 04.03.2009, s-a mers la caminul de batrani :"Sf. Imparati Constantin si Elena" unde, impreuna cu Jandarmeria Ieseana si clasa a XII-a de la Liceul teoretic: "G. Ibraileanu", am impartit martisoare si mici atentii pentru batranii de acolo. Cei de la liceu au venit cu pachete pregatite de ei, iar noi le-am dus martisoare si fructe. Martisoarele noastre au fost confectionate de catre detinutii penitenciarului din Iasi. Aceste pachete s-au impartit atat in sala cat si in saloane pentru persoanele care nu se putea deplasa. Batranii au fost foarte incantati de prezenta noastra si nu au ezitat in nici un moment sa ne multumeasca. Simplul fapt ca noi am fost acolo, ca ne-am amintit de ei si am sarbatorit impreuna cu ei venirea primaverii,i-a bucurat mai mult decat ceea ce au primit. Spun incantata ca multi batrani au cerut martisoare din propria initiativa. Doamna Silvia i-a incantat cu cele mai cunoscute melodii din folclor si a fost acompaniata de doamnele din camin, dar si de cativa voluntari de-ai nostri.A fost super mai ales ca au venit un numar mare de voluntari!.. ...i-am facut intr-adevar pe bunici sa zambeasca...


Alexandra Bostan

Coordonator
Dep. "Dezvoltare organizationala prin instruire si recrutare voluntari"
Filiala de Cruce Rosie Iasi

0746 56 89 00 ; 0762 866 442

marți, 3 martie 2009

,,Şi bunicii mei zâmbesc!”

Crucea Roşie Română – Filiala Iaşi vine în sprijinul bătrânilor de la Căminul ,,Sf. Constantin si Elena” (cel de lângă Sala Polivalentă), în cadrul proiectului ,,Şi bunicii mei zâmbesc!”.
În cadrul activităţii, care se va desfăşura în data de 04.03.2009 ora 14:00, în incinta căminului, voluntari ai Crucii Roşii se vor deplasa la faţa locului, pentru a le distribui bătrânilor mărţişoare, fructe, dulciuri, dar şi pentru a le readuce zâmbetul pe buze prin interpretarea unor melodii.



Anca - Georgiana Serban
Coord. Departament Mass-Media
şi Strângere de Fonduri
Filiala de Cruce Rosie Iasi
E-mail: serban_anca_georgiana@yahoo.com
Tel.: 0743 940 521
http://animapoemas.blogspot.com/
http://crucearosieiasi.blogspot.com/